Relationer ar dynamiska, de ebbar sam flyter

Relationer ar dynamiska, de ebbar sam flyter

Stundom behover vi endas finnas till nara varandra, andra ganger behover vi utrymme forut respiration samt jobba genom vara egna saker. Att klara av kanna samt uppfatta vart din kompanjo a kungen det spektrumet befinner sig nago utav de mest vardefulla relationerna som finns.

En lyhord karl befinner sig fortfarand mer benagna an de majoriteten saso behover plat samt ensamhet for att omforma tryta tankar och kanslor. Oavsett hur massor n vill finnas till darbort bredvid honom, oavsett hur adla dina avsikter, emellanat vara tvunge du enbart backa samt vasna honom existera det.

3. Idrotta ut nago tecke

Kom tillsammans e glosa, ett uttryck alternativt annan tecken som han kan donera nar han kanner sig overvaldigad och vara tvunge draga sig tillbaka en ta. Det kan finnas odla lat saso att han sager ‘time out’ eller lagga handerna over ogonen alternativ oronen.

Later korka? Flina ej. Dett ‘relationshacket’ som kan gora laka skillnaden. Det gor det genomforbart pro honom att delge hurdan han mar, inom det stun da det befinner sig svarast pro honom att foreta det. Nar hans kretsar befinner sig stekt, och han icke kan tanka klart, kan det finnas till tufft (astadkommer det omojligt) forut honom att definiera hur sa han promenera vi .

4. hasta icke honom

Dett borde vara nytti vett, for, ni kanner till, ingen digga att bli rusade. Andock inom ett varld dar samtliga forgott befinner sig stressade samt brattom tvungen det stavas stundom.

Kansliga killar ar inte kanda darfor at existera essentiell. For vi astadkommer nagot selektion – vilken rulle ni skal betrakta, vilken matstall vi skall flanera mot osv. – kommer vi att spana gallande det. Sam ifall och ifall ate. Vi kommer att tanka sa massa potential samt rimlig konsekvenser som det manskliga sinnet kan.

Kom ihag att han bearbetar mer fakt, mer noggrant an de majoriteten. Tillika nar han fattar ring, mo synes obetydliga faststallande, funkar hans hjarna saso nagon NASA-superdator. Han behover icke tillag stress samt tryck laggs mot blandningen.

5. Talesatt din skillnader mellan amerikanska och brittiska kvinnor love samt tillgivenhet

Skulle det overrumpl dig att teori sig att hanar befinner sig ofattbar osakra? Det manliga egot ar nago bracklig sak. Killar oroar sig pro allt fran vilken cirka itu automobil vi kor till var penisstorlek. Hanar maste bliv alskling och beundrade, lagga til och valideras likadan kopiost sasom kvinns utfor.

Sa beratta sta honom hurda avsevart du alskar honom sam uppskattar honom, sam beratta sta honom ideligen. Fortfarand viktigare, exponera honom. Presentera din tillgivenhet forut honom igenom kontakt samt intimitet, sockra ringa anteckningar, tankevackande gester sam liknande.

Ett finfin foremal tillsammans kansliga man: vi kan existera hejdlost karleksfulla. Vi befinner si alls inte obekvama att greppa nave, kyssas offentligt alternativt anfora de ‘tre sma orden’. Kom an. Vi amna krubba opp det och aterbetala dig in natura.

6. Lyssna fran hjartat

Alla kanner til att samfardse befinner si betydande forut ett framgangsrik relation, alternativ hur? Skad massa verkar inte komma iha att halften bruten kommunikationen innehalle att lyssna at va saken dar andra personen sager.

Mig pratar ifall riktig lyssnande. Ifall n inte antar att du allareda vet underben han avse. Planerar inte ditt losning, vantar pa din flyt att dryfta. Andock lyssnar verkligen samt ar har mo din kompanjo. Detta befinner si ett liten samt underskattad konst.

Kom ihag att ett sensuellt karl lagger bamse fundering villi . givetvis, inom grandiost sett allt. Nar han oppnar upp samt pratar tillsammans dej, befinner sig chansen stor att var ord inneha plagats och noggrant valt darfor at ge precis hur sa det befinner si han vill beratta.

7. Prata dina behov explicit

Sjalvfallet medfo saken dar andra halften itu kommunikationen att informera for honom hurda ni mar samt underben ni vill – och att beratta honom otvetydigt sam direkt.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *